Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama Krav Maga Hrvatska i Udruga B.a.B.e.! organiziraju seminar i trening samoobrane za žene. Seminar će se održati u nedjelju, 22. studenog, od 13 do 16 sati u 18 paviljonu velesajma. Predstavnice Udruge B.a.B.e.! prvo će sve polaznice upoznati s aktualnim stanjem na području problematike nasilja nad ženama, najvećim problemima s kojima se žrtve suočavaju te izazovima s kojima se susreću one kao organizacija. Potom će instruktori Krav Maga Hrvatske upoznati sve prisutne sa osnovama Krav Maga sustava samoobrane i pokazati sudionicama kako se ponašati u neugodnim situacijama, kojim tehnikama žene mogu utjecati na prevenciju i smirivanje sukoba te poučiti nekim brzim i jednostavnim tehnikama kojima mogu odgovoriti na fizičke napade.

Na ovaj način učenjem vještina samoobrane s jedne strane te pružanjem psihosocijalne podrške s druge strane, dobivamo zaokruženi proces osnaživanja žena za izlazak iz kruga nasilja. Sve zainteresirane više informacija mogu dobiti na info@krav-maga.hr i brojevima telefona 091/580 5160 ili 091/3636 444.

Osim u Zagrebu, svim zainteresiranima, besplatan tečaj je dostupan i u Zadru, 28. studenog u 15 sati u prostorijama Krav maga centra na adresi Domovinskog rata 7. Prijave se zaprimaju na e-mail zadar@krav-maga.hr.

Comments are closed.