U tijeku su prijave za ciklus radionica za učenike koji trpe vršnjačko nasilje. S početkom u veljači 2017. u Psihološkom centru Tesa će se održati ciklusi radionica za učenike viših razreda osnovne škole te za učenike srednjih škola. Prijave za nove grupe su u tijeku.

Broj polaznika je ograničen na maksimalno 15 učenika po grupi. Prednost imaju oni koji se prvi prijave, zato požurite s prijavama. Učenike mogu prijaviti roditelji ili stručna služba škole u dogovoru s roditeljima.

Početak sljedećeg ciklusa radionica: veljača 2017. (točan termin bit će naknadno oglašen). Prethodne prijave sudionika su obavezne.

Ciklus se sastoji od 6 psiholoških radionica koje će se održavati subotama, s ciljem jačanja slike o sebi i samopoštovanja te komunikacijskih vještina, osobito asertivnosti i nenasilnog rješavanja sukoba.

Radionice će se održavati u prostoru Psihološkog centra Tesa, Trg bana Josipa Jelačića 1/III, Zagreb.

Sudjelovanje je besplatno za sudionike.

Voditeljice su Tanja Dejanović Šagadin i Ana Čović, psihologinje i psihoterapeutkinje.

Radi se interaktivno, uz niz učenicima prilagođenih vježbi kroz koje sudionici uvježbavaju stečena znanja i stječu nove vještine.

Prijave i dodatne informacije putem maila: psiho.centar@tesa.hr

Ciklus radionica se održava u sklopu projekta RUKA PODRŠKE učenicima koji trpe nasilje- projekt prevencije vršnjačkog nasilja, uz financijsku podršku Ministarstva socijalne politike i mladih za 2016. godinu, a očekuje se podrška i Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom za 2017. godinu.

Comments are closed.