U okviru projekta Europske mogućnosti za ruralne žene udruga CESI iz Zagreb organizira tri informativna seminara, po jedan u svakoj od triju županija uključenih u projekt, na kojima će sudionice biti informirane o EU fondovima i mogućnostima dodatnih edukacija te će ih se težiti zainteresirati i motivirati za aktivno sudjelovanje u projektu.

Žene koje pokažu interes za razvijanje inovativnih projekata te su motivirane za učenje o procesima pripreme i vođenja projekata financiranih iz EU fondova imati će priliku sudjelovati i na dvodnevnom treningu u Tuheljskim toplicama u siječnju 2014. godine. Sudjelovanje u svim aktivnostima je besplatno te je za sudionice moguće pokrivanje troškova puta u cijeni autobusne karte

  • Info seminar u Velikoj Gorici za Zagrebačku županiju održati će se u ponedjeljak, 28. listopada 2013. od 17 do 19 sati u Pučkom otvorenom učilištu u Vijećnici.
  • Info seminar za Krapinsko-zagorsku županiju će se održati u srijedu, 30. listopada 2013. od 17 do 19 sati,  u Krapini u Pučkom otvorenom učilištu u maloj dvorani
  • Info seminar za Koprivničko-križevačku županiju će se održati u petak,  8. studenog 2013. u 13 sati u Križevcima u sklopu 16. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.

Na info seminaru o EU fondovima govorit će Katarina Ivanković Knežević iz Ministarstva rada i mirovinskog sustava, načelnica Sektora za programiranje, praćenje i vrednovanje programa i projekata EU. Također će biti predstavljen projekt i prikazana dva kratka filma o uspješnim inicijativama i socijalnim zakladama kojima upravljaju žene.  Na info seminare pozvani su i predstavnici/e županije i lokalnih vlasti te mediji.

Comments are closed.