CESICentar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje u listopadu organizira “Klubove za zapošljavanje mladih žena” u okviru projekta Mlade žene žele raditi. Klubovi su namijenjeni mladim ženama koje nisu u sustavu obrazovanja i osposobljavanja (NEET), a potrebna im je podrška pri traženju zaposlenja.

Radionice će se održavati u prostorijama CESI (Nova cesta 4, Zagreb) u vremenu od 10,00 do 15,00 sati u sljedećim terminima: 19.10., 21.10., 24.10., 28.10. i 31.10.

Za svaki od ponuđenih termina radionica može se prijaviti maksimalno 5 sudionica.

Ako ste zainteresirani, molimo Vas da ispunite prijavnicu niže u tekstu te ju pošaljete na email adresu nina.ocko@cesi.hr ili nam se javite na broj 099/700 96 73.

O radionicama:
Kroz interaktivan rad u grupi žene će dobiti potporu i edukaciju za aktivno traženje posla, ali i za razvoj vlastitih vještina komunikacije i osobne efikasnosti. Teme koje ćemo obraditi uključuju: komunikacijske vještine, neverbalnu komunikaciju, asertivnost, pregovaranje, razgovor za posao, pisanje životopisa i motivacijskog pisma, nošenje s tremom, prezentacijske vještine, osobna efikasnost te upravljanje ciljevima i vremenom.
U sklopu ovog programa žene također mogu dobiti i pravne savjete vezane uz radna i socijalna prava o tome kako se nositi s problemom diskriminacije mladih žena u svijetu rada.
Radionice su se tijekom 2014. godine provodile na području Grada Zagreba i Grada Zaboka, a kroz je prošlo mnogo žena što govori o potrebi za ovakvim načinom rada.

O projektu:
Projekt Mlade žene žele raditi provodi CESI – Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje u Zagrebu, a financijski je podržan od strane Grada Zagreba te Regionalne zaklade za lokalni razvoj ZAMAH. Cilj projekta je informirati mlade i lokalnu zajednicu o radničkim pravima te o specifičnom položaju mladih žena u svijetu rada, educirati i osnažiti mlade NEET žene za kreativnije sudjelovanje na tržištu rada te zagovarati efikasne javne politike za poboljšanje položaja NEET mladih kroz kampanju za mlade, klubove za zapošljavanje NEET mladih žena i edukaciju o radničkim i socijalnim pravima.

Obrazac za prijavu preuzmite OVDJE.

Kontakt:
Nina Očko
099 700 96 73
nina.ocko@cesi.hr

Comments are closed.