Krav Maga Hrvatska organizira Trening seminar samoobrane za žene povodom Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.

Seminar se održava u subotu 20.rujna od 13.oo do 15.oo sati na Velesajmu, paviljon 6 (na teniskim terenima) u Zagrebu. Seminar će voditi najviše rangirani instruktori Krav Maga sustava.

Nasilje nad ženama najrašireniji je oblik kršenja temeljnih ljudskih prava i najčešće ostane neprijavljeno tako da statistički podaci o psihičkom i fizičkom nasilju ne pokazuju stvarnosti u kojoj živimo. Na seminaru će se pokazati kako se ponašati u neugodnim situacijama, kojim tehnikama žene mogu utjecati na prevenciju i smirivanje sukoba te brze i jednostavne tehnike kojima mogu odgovoriti na fizičke napade.

Krav Maga poziva sve zainteresirane žene i djevojke da dođu s prijateljicama, sestrama, susjedama, kolegicama (bez obzira na dob i predznanje) i da se na ovaj način pridruže s Krav Magom u borbi protiv nasilja nad ženama!

Na seminaru samoobrane prisustvovat će članice udruge Ženska pomoć sada, Mladen Brestovac, jedan od najtrofejnijih hrvatskih boraca te miss sporta Nikolina Klasnetić. Za djecu koja dođu kao pratnja s majkama organiziran je i dječji kutak gdje će se mališani zabaviti za vrijeme seminara na Krav Maga treningu za djecu.

Više informacija možete dobiti na info@krav-maga.hr i brojeve 091/580 5160 ili 091/3636 444.

Comments are closed.