U izložbenom prostoru udruge Čuvarice kulturne baštine Kladare 17.06.2013.u 14h otvorena je izložba fotografija „Žene u ruralnom razvoju RH“ na kojoj su sudjelovale i predstavnice udruge S.O.S. telefon Virovitica.

Izložba fotografija “Žene u ruralnom razvoju RH” putuje po cijelom području Republike Hrvatske te je do sada postavljena u nizu galerija i srodnih institucija, primjerice u Zagrebu, Otočcu, Ljubuškom, Gospiću, Đurđevcu i dr., a provodi se u sklopu projekta “Žene jugoistočne Europe u mreži za ruralni razvoj” kojeg provodi GTF Regionalni centar za jednakost spolova iz Zagreba u partnerstvu sa sedam organizacija iz sedam zemalja regije.

Cilj projekta je doprinijeti poboljšanom sudjelovanju žena u ruralnom razvoju i osnaženju ruralnih žena u 7 zemalja Jugoistočne Europe, a svrha projekta je postaviti metode i alate strateškog okvira korištenih kao potpora umrežavanju žena u ruralnom razvoju WoRD, sudjelovanje u postojećim, planiranim ili potencijalnim LAG-ovima u područjima 7 zemalja Jugoistočne Europe.

Izložba je postavljena u izložbenom prostoru udruge Čuvarice kulturne baštine Kladare, Kladare 33 do 23.06.2013.g.

Comments are closed.