Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje – CESI i Libela.org provode jednodnevnu edukaciju “Pišem – ravnopravnost!” o institucijama koje se bave promicanjem rodne ravnopravnosti u Europskoj uniji te o konstrukciji roda u medijima.

Edukacija je namijenjena zainteresiranim studentima i studenticama novinarstva i studentima i studenticama koji/e se bave novinarstvom (25), a koji/e će znanje stečeno na edukaciji moći primijeniti u praksi pisanjem radova na zadanu temu potom objavljenih na portalu o rodu, spolu i demokraciji Libela.org. Nakon završenog prvog dijela edukacije, organizirat će se i drugi susret predviđen za kraj studenog.

Edukatori/ce edukacije bit će dr. sc. Dario Čepo, autor “Političke institucije Europske unije”, mr.sc. Josip Šipić, vanjski suradnik pri Fakultetu političkih znanosti, Ela Naranđa, asistentica pri Centru za mirovne studije, stažistica u Europskom parlamentu te Svjetlana Knežević i Ana Brakus, web portala urednice Libela.org.

Jednodnevna edukacija održat će se 18. listopada, 2014. godine u vremenu od 10.00 h do 17.00 h u prostorima Zelene akcije (Frankopanska 1).

Zainteresirane osobe su pozvane poslati svoju prijavu i CV na adresu info@libela.org do 13. listopada 2014. te ju nasloviti “Pišem – ravnopravnost!”.

Ova edukacija je financijski podržana od strane Grada Zagreba u okviru natječaja za programe/projekte od interesa za Grad Zagreb iz područja europskih integracija i fondova Europske unije iz sredstava Proračuna Grada Zagreba za 2014. godinu.

Comments are closed.