Centar za žene Adela (Sisak) poziva sve zainteresirane na javno predavanje naziva “Uloga socijalne skrbi u području suzbijanja obiteljskog nasilja”. Javno predavanje će se održati 22. rujna, 2014. godine s početkom u 11.00 u Hotelu Panonija u Sisku, kada se i obilježava Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama.

Osnovni cilj javnog predavanja je razmjena iskustava u suzbijanju nasilja nad ženama te stvaranje neformalne mreže organizacija civilnog društva koje će raditi na zagovaranju za postizanje pozitivnih promjena u području zaštite prava žena žrtava nasilja.

Kao gošća predavačica na javnom predavanju će sudjelovati Štefica Karačić, Predsjednica hrvatske udruge socijalnih radnika/ca.

Javno predavanje će se održati u okviru programa naziva “Edukacijom do znanja – suradnjom do promjena!”kojeg financijski podržava Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, a koji se provodi u suradnji sa Ženskom sobom – Centrom za seksualna prava (Zagreb), Udrugom žena „Hera“ (Križevci), Centrom za žene „Adela“ (Sisak), Udrugom Brod – grupom za ženska ljudska prava (Slavonski Brod) i SOS telefonom – grad Rijeka.

 Poslušajte jingl.

Comments are closed.