Tribina naziva “Mogu li zajedno obitelj i karijera” održat će se 12. lipnja, 2014. u Kulturno informativnom centru u Zagrebu (Preradovićeva 5) s početkom u 19.00h. Na tribini će govoriti Diana Kobas, pokretačica projekta Mamforce, Višnja Ljubičić, Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova, Maja Pokrovac, HUP, Jasminka Jelić, psihologinja i Dubravka Jusić, direktorica Korporativnih komunikacija Vipneta. Na tribini će sudjelovati i političarke i aktivistkinje civilnog društva te pripadnice privatnog poslovnog sektora.

Tribina se održava u sklopu ciklusa “U Ženskom društvu”, a tribinu će voditi novinarka HTV-a i portala Vox feminae, Danijela Stanojević. Na tribini će se moći saznati više o prvim tvrtkama koje olakšavaju ravnotežu posla i obitelji svojim zaposlenicima i zaposlenicama i osiguravaju jednake mogućnosti napredovanja bez obzira na spol, te o projektu Mamforce.
Također će se raspravljati o usklađivanju obiteljskih obaveza i karijere, slabe institucionalne i društvene potpore prilikom odlaska na porodiljni dopust i planiranju obitelji.

Svi/e zainteresirani/e su pozvani/e.

Comments are closed.