ODJEL ZA ŠKOLSTVO MATICE HRVATSKE I PSIHOLOŠKI CENTAR TESA organiziraju  interaktivno predavanje povodom obilježavanja 22. rođendana TESE “Najčešća pitanja mladih kroz 22 godine TESE” u  četvrtak, 26. rujna 2013. u 17 sati, Palača Matice hrvatske, Ulica Matice hrvatske 2, Zagreb.

Predavanje namijenjeno svim zainteresiranim građanima, a osobito onima koji se bave mladima, održat će psihologinje Psihološkog centra TESA:

Goranka Lugomer Armano

Nataša Radovanović

Mirna Petretić

Ana Pleša

Predavanje je proizašlo iz 22 godine iskustva TESINIH psihologa u radu s mladima, poznavanja problema mladih i potrebe da se o znanjima o radu na pojedinim problemima, postupcima koji mogu pomoći, kao i teorijskim temeljima rada, educiraju svi zainteresirani građani, a osobito mladi i osobe koje rade s mladima ili ih odgajaju. Prvi dio predavanja sastoji se od prezentacije pitanja mladih i odgovora TESINIH psihologa, a drugi je dio rezerviran za pitanja publike, na koja će odgovarati TESINI psiholozi.

Ako vas zanimaju problemi učenja, odnosa, emocionalnih teškoća, odlučivanja i drugi problemi mladih, dođite i saznajte više.

 

Comments are closed.