Centar za žene Adela iz Siska održat će 29. travnja, 2015. godine s početkom u 10.00 sati u Hotelu Panonija (Sisak) press konferenciju za novinare/ke na kojoj će biti predstavljen projekt „Zajedno možemo više!“. Na press konferenciji će biti predstavljena i „Analizu stanja socijalnih usluga na području Sisačko-moslavačke županije“, kao dosadašnji rezultati navedenog projekta.

U ime jednog od partnera na projektu, Centra za žene Adela, navedeni projekt će predstaviti predsjednica organizacije civilnog društva, Marijanka Kovačević, a „Analizu stanja socijalnih usluga u Sisačko-moslavačkoj županiji“, Lahorka Zec, voditeljica Tajnog skloništa za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja.

Projekt “Zajedno možemo više!” provode Ženska soba – Centar za seksualna prava (Zagreb) u partnerstvu s Centrom za žene Adela (Sisak), Udrugom Brod – grupom za ženska ljudska prava (Slavonski Brod), Hrvatskom udrugom socijalnih radnika (Zagreb) i Udrugom sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež (Zagreb). Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske (www.strukturnifondovi.hr).

Comments are closed.