Udruga SOS telefon – Grad Rijeka poziva na sudjelovanje u posebnoj promocijskoj akciji specijalne linije za pomoć „Nazovi Dunju“ koja će se održati na riječkom Korzu od 16. do 21. svibnja 2016. u sklopu akcije „Hrvatska Volontira“.

Ovom akcijom udruga SOS telefon – Grad Rijeka predstavlja telefonsku liniju „Nazovi Dunju“ posvećenu svima onima kojima je potrebna osoba za razgovor ili „pogled“ iz druge perspektive. Pomoć pružaju educirane volonterke, a kroz razgovor s volonterkama moguće je dobiti informacije o psihološkom i pravnom savjetovanju za žrtve nasilja. Linija je otvorena svakim danom od 17 do 20 sati.

Udruga poziva sve da se priključe tako da prošire glas o ovoj važnoj liniji. Za sam početak ovih zbivanja, u subotu 13. svibnja 2016. u OKC Palach održava se humanitarno rođendanski SOS PARTY kao poklon svim volonterkama i članicama udruge kojem se mogu pridružiti suradničke, partnerske organizacije i svi zainteresirani. Promocijska akcija specijalne linije za pomoć „Nazovi Dunju“ održati će se na riječkom Korzu u jutranjim satima u ponedjeljak 16.05., srijedu 18.05. te u subotu 21.05.2016. u poslije podnevnim satima.

Comments are closed.