Udruga Nismo same od 1.12.2020. do 26.2.2021. poziva Vas da se priključite u humanitarnu akciju kojom se prikupljaju sredstva za projekt taksi prijevoza na kemoterapiju žena oboljelih od raka na području grada Zagreba.

Projekt se naziva ” Nisi sama – ideš s nama! ”, a planiran je kao socijalna usluga koja se kontinuirano provodi već od ožujka 2018. godine u suradnji s taksistima Udruženja Radio Taxi Zagreb. Vožnje se financijski pokrivaju donacijama, a korisnice vožnji uglavnom su žene slabijeg imovinskog statusa koje nemaju drugih članova obitelji te na liječenje u Zagreb stižu iz svih krajeva Hrvatske. Udruga stoga poziva sve građane i tvrtke da ovu akciju i ovog puta podrže donacijama. Kupnjom iz asortimana udruge moguće je donirati i tako pomoći ovoj humanitarnoj akciji.

Udruga u prodaji ima i niz drugih proizvoda, a sve artikle moguće je naručiti putem e-maila info@nismosame.com ili Facebook stranice Nismo same. Donaciju je moguće uplatiti na humanitarni račun Udruge IBAN: HR4124020061500084599.

Priču ne objavljujemo odmah i jamčimo Vam anonimnost