Jednodnevne radionice u trajanju od 4 sata namijenjene ženama koje žele pokrenuti posao ili su ga tek pokrenule a nedostaje im podrška i savjet, mogu se prijaviti i sudjelovati na radionicama u listopadu u Centru za edukaciju, savjetovanje i istraživanje – CESI (Nova cesta 4, Zagreb). Teme prvi dvije radionice će biti “Pokrenuti vlastiti posao i raditi od kuće” i “kako povećati samopouzdanje za pokretanje posla”.

Sve zainteresirane mogu sudjelovati na obje ili na samo jednoj radionici a termini radionica će se dogovoriti nakon sakupljenih prijava.

Radionice su osmišljene od strane strane Inova Consultancy iz Velike Britanije a čije treninge su prošle CESI trenerice  te sada provode radionice u Hrvatskoj kroz partnerski projekt BADGE.

BADGE projekt (Trening i edukacija žena poduzetnicama) namijenjen je ženama, i to poduzetnicama – početnicama. Posebno su u teškom položaju one žene koje su višestruko diskriminirane: zbog spola, porijekla, socijalnog statusa, dobi, invaliditeta.

Ukoliko biste voljele sudjelovati, popunite prijavnice koje možete pronaći na sljedećoj adresi: CESI – prijava za trening.

Comments are closed.