Organizacija LORI iz Rijeke poziva sve zainteresirane da se prijave na natječaj za trening na temu ljudskih prava, koji će se održavati od 20. do 28. ožujka u Kaarini u Finskoj. Organizacija LORI je partnerska organizacija na projektu koji vodi organizacija Stpe Europe, a imaju priliku pružiti svim zainteresiranima besplatan put, smještaj i edukaciju u Finskoj. Osmišljani trening je namijenjen osobama zainteresiranim za ljudska prava i osobama koje rade u području ljudskih prava ili u organizacijama civilnog društva te žele razviti svoje sposobnosti.  Natječaj je otvoren do 17. veljače. Na treningu će sudjelovati sudionici i sudionice iz Rumunjske, Velike Britanije, Finske, Hrvatske, Grčke, Italije i Švedske, a prijaviti se mogu sve osobe starije od 18 godina. Sva će predavanja biti na engleskom jeziku.

Svim sudionicima treninga će biti plaćeni troškovi puta po dolasku u Finsku (do iznosa od 275 eura), a očekuje ih plaćeni smještaj, te osigurana tri obroka dnevno. Također, svi/e sudionici i sudionice koji/e završe trening dobit će Youthpass certificate o sudjelovanju.

Za više informacija o treningu možete kliknuti ovdje.

Za prijavu je potrebno ispuniti online obrazac za prijavu koj možete pronaći na stranicama organizacije LORI te poslati životopis na e-mail: loricure@yahoo.com do 17. veljače 2016. godine.

Comments are closed.