Ženska soba – Centar za seksualna prava poziva zainteresirane studente/ice na trening “Prevencija seksualnog nasilja“, koji će se održati 22. studenog 2013. (od 10.00h – 17h) i 23. studenog 2013. (od 10.00h -17.00h) u Hotelu Palace, Trg J.J.Strossmayera 10, Zagreb.

Na treningu će se obrađivati  teme rodno uvjetovanog nasilja, oblici i rasprostranjenost seksualnog nasilja, posljedice seksualnog nasilja, Protokol o postupanju u slučaju seksualnog nasilja u školama, oblici pomoći i zaštite te metodologija rada s mladima.

Trening će voditi Vukmanić Maja Rajter (prof. socijalne pedagogije), Antonija Hojt Ilić (prof. socijalne pedagogije) i Paula Zore (prof. povijesti i komparativne književnosti).

Nakon završenog treninga svaki volonter/ka će u suradnji s Ženskom sobom, provesti 2 radionice za mlade u srednjim školama  u svojim lokalnim zajednicama. Sudionici/e će primiti  potvrdu o završenom treningu i provedenim radionicama.

Poželjno je iskustvo u osmišljavanju i provedbi  radionica, a prednost  imaju  oni s prebivalištem izvan Zagreba.

Trening je besplatan i obvezno je prisustvovanje tijekom cjelokupnog trajanja treninga. Trening se provodi u okviru programa kojeg financijski podupire Ministarstvo socijalne politike i mladih, a u suradnji sa Gradskim uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Rok za prijave je 12. studeni 2013.

Molimo Vas da nam do isteka roka putem e-maila (zenska.soba@zenskasoba.hr) pošaljete ispunjenu prijavnicu i životopis.

 

Prijavnicu možete preuzeti na slijedećem linku: http://zenskasoba.hr/docs/PRIJAVNI_OBRAZAC_ZA_TRENING.doc

 

Srdačan  pozdrav,

Tim Ženske sobe

Comments are closed.