U drugoj godini provedbe programa “Edukacijom i osnaživanjem korak bliže zaposlenju”, radni tim Požega osmislio je i provodi ciklus radionica s ciljem osnaživanja žena žrtava nasilja u obitelji. Teme radionica su komunikacijske vještine, intervju za posao, pisanje životopisa i motivacijskog pisma, tehnike nošenja sa stresom te prezentacijske vještine. Na svakoj radionici sudjelovati će 10 žena žrtava nasilja u obitelji.

Radionice će se održavati u rujnu i listopadu ove godine u prostorijama Centra za podršku i razvoj civilnog društva Delfin u Pakracu.

Radionice se održavaju u sklopu programa „Edukacijom i osnaživanjem – korak bliže zaposlenju“ kojeg provodi Ženska soba – Centar za seksualna prava u partnerstvu sa Centrom za socijalnu skrb Slavonski Brod, Centrom za socijalnu skrb Požega, Udrugom Brod – grupom za ženska ljudska prava, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva „Delfin“ i Domom za djecu i odrasle – žrtve obiteljskog nasilja – Duga. Program se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Comments are closed.